Taller de la Llei de L’Atracció a Tordera (Barcelona)

Dies 13 i 14 de maig Taller de la Llei de L’Atracció a Tordera (Barcelona)

Dissabte dia 13 de maig de 16 a 20 h.

Diumenge dia 14 de Maig de 10 a 14h.

Encara queden places.

Si voleu més informació sobre els tallers, poseu-vos en contacte amb Lídia al número de telèfon 610.36.09.47

unnamed

INFORMACIÓ I PROGRAMA DEL TALLER INTENSIU DE LA LLEI DE L’ATRACCIÓ

Al taller, Mayar explica com fer servir la LLEI DE L’ATRACCIÓ, i com, essent conscients de la seva influència, pot arribar a modificar la nostra vida. Aplicant la LLEI DE L’ATRACCIÓ, adoptant una nova actitud davant la vida, ens adonarem que som capaços, tan sols amb els nostres propis pensaments i emocions, de generar una sinergia positiva que afectarà tots els àmbits de la nostra existència. Amb això volem dir que tot depèn de la nostra manera d¡enfrontar-nos a la vida, que pensant i sentint en positiu tenim la capacitat d’atraure a la nostra vida coses bones.

Tot el que passa en la teva vida té a veure amb tu, està en la teva vida perquè la crides, d’una manera conscient o inconscientment: ets tu qui les atrau.

Tots els nostres pensaments, tot allò que experimentem i percebem, crea vibracions i aquestes són les que atrauen a la nostra vida la realitat de les coses, les situacions que ens esdevenen i, fins i tot, les persones que ens envolten.

Totes les persones tenim una vibració, una manera de sentir el que pensem; de tu dependrà la manera en què aquest pensament creixi en el teu interior. Tots pensem en funció del que veiem o sentim. Si no tens diners, et veus pobre i en sentir-te així, l’únic que seràs capaç d’atreure és més del mateix i la nostra vida es convertirà en un cercle viciós del qual és molt difícil sortir-ne.

Si observem una persona que té èxits en el seu treball, que viu una vida plena, veurem que ella pensa i crea una realitat diferent al que l’envolta. Com ho aconsegueix? Visualitzant i creant la seva pròpia realitat. Pot ser que sigui un desconegut però si se sent reconegut, es veurà famós.

El mateix passa amb un simple empleat, que és capaç de visualitzar-se com l’amo de la seva empresa i així estarà més a prop d’aconseguir els seus objectius i del seu propi èxit laboral.

Potser estiguis sense diners, però si ets capaç de veure’t gaudint d’un bon viatge, et sentiràs millor i assoliràs els teus èxits vitals. A aquest comportament se l’anomena “visualitzar”; tenir una visió i tota la gent que ha tingut grans èxits en la seva vida són uns visionaris.

La Llei de l’Atracció es basa en això, en anticipar-nos, en crear, en visionar els nostres èxits abans que succeeixin.

Si estem preparats, si ens preparem, l’Univers ho posa tot al nostre abast.

Els tallers de la LLEI DE L’ATRACCIÓ sempre es basen en un principi: els semblants s’atrauen, per aquest motiu tot el que tenim a la nostra vida, persones o situacions, hem de procurar que tinguin a veure amb nosaltres, que mantinguin una sintonia amb la nostra forma de comportar-nos, de pensar i de sentir. Recorda: nosaltres atraiem el que volem, nosaltres hem atret el que tenim.

OBRE LA TEVA MENT, TOT EL QUE BUSQUES ÉS DINS DE TU …

Una vegada que facis el nostre TALLER, tu pots començar a atreure a la teva vida tot el que vulguis i el més important, pots deixar d’atreure tot el que no vulguis, només entrenant la teva percepció les coses canviaran i, sens dubte, per a millor.

Per obtenir els millors resultats del TALLER cal conèixer-nos i estar disposats a reconèixer-nos.

Només reconeixent les nostres limitacions i superant-les serem capaços d’obrir la nostra ment i aconseguir majors èxits. Conèixer aquells impediments que nosaltres mateixos ens posem, ja que no en tindrem prou amb atreure, amb desitjar atreure, cal saber rebre el que atraiem, cal saber aplicar la LLEI DE L’ATRACCIÓ com una cosa natural, perquè en ocasions, degut a l’estat en el que ens trobem, el simple no sabem percebre-ho i impedeix d’aquesta manera que la nostra vida flueixi de manera harmoniosa. Moltes vegades busquem a l’exterior coses que tenim a dins i que no som capaços de trobar perquè les busquem en el lloc equivocat. És molt més senzill donar la culpa als altres, en lloc de pensar que som allò que sentim, que amb un simple canvi d’actitud, tenint les nostres vibracions altes, les nostres emocions positives en ple rendiment i un major coneixement de nosaltres mateixos, serem capaços d’atreure el que desitgem.

Tot i que la LLEI DE L’ATRACCIÓ és un mètode antic, segurament per algú de vosaltres és un concepte totalment nou, perquè estem acostumats a actuar de manera mecànica, sense adonar-nos del que fem i sense fer-nos responsables dels resultats, ja que la nostra ment és milions de vegades més poderosa que tota acció del món, la LLEI és així de bàsica, atreus tot allò en el que t’enfoques i et concentres.

Demanar, creure i rebre. És l’essència de la Llei de l’ Atracció.

Al Taller treballem al nostre favor les àrees més importants de la nostra vida:

-Les relacions de família, parella, amics, companys de treball

-La Salut

-La Prosperitat

-El Treball

És un taller intens, però hi ha un abans i un després, aprendràs a posar la teva vida, el teu treball, la teva família i la teva salut en ordre, a prendre el Poder de la teva Vida i descobrir el camí perquè la prosperitat flueixi cap a tu. Aprendràs a posar tot el TEU PODER EN ACCIÓ.

Al taller aprenem què és el que en realitat volem fer per millorar la nostra vida i el millor és que aneu a gaudir en tot moment del que aprengueu.

Entrenarem com funciona la LLEI, entenent-la i convertint-te en un ésser vibrant que atreu tot el que necessites o vols a la vida.

Una vegada que facis el nostre TALLER, tu pots començar a atreure a la teva vida tot el que vulguis i allò més important, pots deixar d’atreure el que no vulguis, només entrenant la teva percepció les coses canviaran i, sens dubte, per a millor.

Cada vegada que afirmem alguna cosa li estem dient a la nostra ment que creiem en això.

EL TALLER DE LA LLEI DE L’ATRACCIÓ INCLOU:

– Totes les pautes, tècniques i exercicis per dur a terme un bon canvi, en totes les àrees de la teva vida, cap a LA LLEI DE L’ATRACCIÓ.

– Quadern de treball per a la realització del Taller.

– Refrigeri a mig matí o tarda.

– Aprenentatge de la Llei de l’Atracció, vibrant en profunditat i prosperitat.

– Visualització creativa.

– Celebració final del taller brindant amb cava per tots els èxits aconseguits i els que ens

queden per aconseguir.

– Regal record del taller.

– Certificat acreditatiu d’assistència al taller

Recorda que, com va dir un gran mestre: “Tot el que som és el resultat del que pensem”

ACOMPANYAN’S, EXERCEIX LA TEVA FELICITAT…

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s